Binnenskamers breidt uit naar drie routes

GORINCHEM Vanwege groot succes is Binnenskamers Gorinchem dit jaar uitgebreid van twee naar drie routes. Iedere route bestaat uit vier kleinkunstvoorstellingen op verschillende locaties in de binnenstad. Trekpleister is Janneke de Bijl, winnaar van het Cameretten Festival.

Voor de vierde keer vindt op zondag 7 oktober 2018 het huiskamerfestival Binnenskamers Gorinchem plaats. Er zijn dit jaar maar liefst drie routes met ieder vier voorstellingen. Zowel de voorstellingen als de huiskamers zijn met grote zorgvuldigheid geselecteerd door initiatiefnemers Mirjam van den Bogaard en Annet Eikelboom. De selectie van de artiesten varieert van talentvolle nieuwkomers tot ervaren spelers uit alle hoeken van het land.

De voorstellingen zijn bijzonder, intiem en heel verschillend. De huiskamers waar de artiesten optreden blijven geheim. Laat je verrassen door bijzondere locaties, speciaal voor deze middag omgetoverd tot podium. Je bent verzekerd van een zeer afwisselende en verrassende theatermiddag.

De routes starten om 13.00 uur vanuit het theatercafé van De VijfZinnen. De laatste voorstelling is om 17.15 uur afgelopen, gevolgd door een gezamenlijk afsluiting in De VijfZinnen.

Voor meer informatie over de artiesten en reserveren van kaarten: www.binnenskamersgorinchem.nl.