Binnenskamers zoekt nieuwe locaties

GORINCHEM Het kleinkunstfestival Binnenskamers is op zoek naar ludieke locaties in de binnenstad van Gorinchem. Dit kunnen huiskamers, keukens, zolders, kelders of winkels zijn. Deze locaties zullen tijdens de tweede editie van dit festival op 2 oktober het podium zijn voor een kleinkunstenaar. Vorig jaar vond dit festival voor de eerste plaats en werd het een groot succes. Ruim 100 bezoekers trokken langs acht verschillende locaties om zeer bijzondere en verrassende voorstellingen te zien. Mirjam van den Bogaard en Annet Eikelboom zullen het project opnieuw vormgeven. Zij worden hierbij ondersteund door theater 't Pand, theater Peeriscoop en een aantal enthousiaste vrijwilligers.

De basis van Binnenskamers bestaat uit een tour langs vier verschillende huiskamers waar verrassende kleinkunstvoorstellingen plaats zullen vinden. Voor de bezoekers zijn de voorstellingen bekend, maar zijn de locaties een verrassing. Om dit verrassingselement erin te houden is de organisatie van Binnenskamers op zoek naar nieuwe, bijzondere huiskamers in de binnenstad van Gorinchem. De huiskamer moet plaats kunnen bieden aan ongeveer 30 personen publiek en de artiest(en). In het totaal zijn er twee routes.

Wie graag een keer theater in huis wil halen, kan zich aanmelden bij info@binnenskamersgorinchem.nl. In de loop van juni zal er ook een website beschikbaar komen met meer informatie over Binnenskamers 2016 (www.binnenskamersgorinchem.nl).

Fotobijschrift:

Mirjam van den Bogaard en Annet Eikelboom nodigen belangstellenden van harte uit om deel te nemen aan Binnenskamers.