• Breaksquad
  • Breaksquad
  • Breaksquad
  • Breaksquad

BreakSquad in finale Holland's got talent

GORINCHEM De Gorcumse breakdancegroep BreakSquad is zaterdag 16 maart te zien in de finale van Holland's got Talent. De finale van het populaire televisieprogramma wordt vanaf 20.00 uur live uitgezonden bij RTL4. Voor de finale act van BreakSquad is er voor een andere aanpak gekozen ten opzichte van de vorige shows. ,,De laatste weken is er enorm hard gewerkt om de best mogelijk show in de finale neer te kunnen zetten."

Voor de Gorinchemse breakdancegroep was meedoen aan Holland's Got Talent ooit niet meer dan een droom. Aan het programma zouden ze meedoen als ze zichzelf goed genoeg vonden. Dit jaar was dat gevoel er. ,,Er is ontzettend hard gewerkt en de kansen worden steeds groter dat we Holland's Got Talent straks winnen. Toch blijft winnen niet het hoogst haalbare doel." Jan Schellekens van BreakSquad merkt voornamelijk dat de deelname aan Holland's Got Talent heeft geholpen om meer naamsbekendheid te krijgen. ,,Steeds meer mensen weten wat we bij Breaksquad eigenlijk doen."

Toen er, enkele weken terug, in de uitzending op televisie bekend werd gemaakt dat de leden van BreakSquad door mochten naar de finalen wisten de dansers dat al drie weken. ,,Al die tijd moesten we door trainen maar ondertussen wel de uitslag voor iedereen geheim houden." 

De finale van het populaire televisieprogramma wordt zaterdag 16 maart vanaf 20.00 uur live uitgezonden bij RTL4.