Café Doodgewoon: 'Leven na de diagnose'

GORINCHEM In Inloophuis De Blauwe Anemoon in Gorinchem wordt donderdag 14 april weer een Café Doodgewoon gehouden. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. , ontmoetingssalon voor ongeneeslijk zieken. Omdat bij de vorige keer bijeenkomst bleek dat de aanwezigen nog niet uitgepraat waren over het onderwerp, is het thema is ook nu 'Leven na de diagnose'. Gastvrouwen Franca Horstink, specialist ouderengeneeskunde en kaderarts palliatieve zorg en Heidi Verhoek, casemanager dementie en verpleegkundige op palliatief gebied zullen het thema verder uitdiepen en hierover met de aanwezigen in gesprek gaan.

Iedereen die - in zijn omgeving - te maken heeft met een ongeneeslijke ziekte is van harte welkom in Inloophuis De Blauwe Anemoon aan de W. de Vries Robbéstraat 1 in Gorinchem. De toegang is gratis.

Café Doodgewoon is een initiatief van de zorgaanbieders die aangesloten zijn bij het Netwerk Palliatieve Zorg Waardenland. Inloophuis De Blauwe Anemoon staat voor het bieden van een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten in Gorinchem en omgeving.