Carbage Run vertrekt weer vanuit Gorinchem (video)

GORINCHEM De parkeerplaats voor de Evenementenhal in Gorinchem is maandag 15 februari net als afgelopen zomer het startpunt van de wintereditie van The Carbage Run.

The Carbage run is een ultieme 5-daagse rally door Europa in een barrel van maximaal 500 euro. Vorig jaar zomer vertrok de zomer editie vanuit Gorinchem. Dat is blijkbaar goed bevallen want ook voor deze wintereditie is Gorinchem het startpunt. De tocht gaat via Zwitserland, Italië en Frankrijk naar Andorra waar het eindpunt is van de ludieke race voor oude auto's. Afgelopen zomer deden er 550 teams mee aan de race. De startbewijzen waren toen binnen een minuut uitverkocht. Daarom wordt er nu geloot voor een deelnamebewijs waardoor iedereen evenveel kans heeft om mee te kunnen rijden. Voor deze wintereditie staan er 250 teams aan de start. Er doen ook teams uit de regio mee.

De redactie komt graag in contact met teams uit Gorinchem (of een andere plaats binnen het verspreidingsgebied van De Stad Gorinchem). Zij kunnen contact op nemen met de redactie via stad.gorinchem@bdu.nl <stad.gorinchem@bdu.nl>