Chi Neng Qigonglessen

GORINCHEM Voor het vierde opeenvolgende jaar biedt Cisca den Boer van Chillicious wekelijks Chi Neng Qigonglessen aan in Gorinchem. Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze Qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege zijn effectiviteit. De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleren je levensenergie en maken dat je ontspannen in het leven staat. Met rust in je hoofd kun je vervolgens de regie nemen over je energie op alle levensgebieden; fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel.

Regelmatig gezond bewegen houdt je vitaal. Door bewust te bewegen, te ontspannen en op te laden, doe je je lichaam en geest een groot plezier. Chi Neng Qigong helpt hierbij. Het maakt je lichaam sterk en gezond, en je gedachten en emoties worden kalm. Het bevordert de bloedcirculatie, heft blokkades op, versterkt je immuunsysteem en verbetert je concentratie. Het werkt goed bij o.a. rugklachten, hoofdpijn, stress, burn-out en slaapproblemen. Het is niet alleen goed voor je lichaam en geest, maar het brengt je ook verdieping en persoonlijke ontwikkeling.

Chillicious maakt een gestage groei door. In de groepen van maximaal 15 personen heerst een ontspannen sfeer en wordt veel gelachen. Instromen is op elk moment mogelijk. Om te kijken of het wat voor je is, kun je eerst twee proeflessen volgen. Ook als je liever (eerst) privé begeleiding wilt, is dat mogelijk. Cisca den Boer is een sympathieke instructeur met aandacht voor ieders mogelijkheden. Zin gekregen? Geef je snel op (vol is vol) via Cisca@chillicious.nl of kijk op www.chillicious.nl voor meer informatie.