• Arriva

Combitickets voor makkelijk en gratis busvervoer naar KLM Open

SPIJK Samen met de organisatie van het KLM Open werkt Arriva aan snel en makkelijk openbaar vervoer naar het belangrijke golftoernooi (13 t/m 16 september). Er rijden de hele dag pendelbussen vanaf station Gorinchem naar de golfbaan in Spijk. Zo is het Nederlandse sportevenement goed bereikbaar voor golfliefhebbers uit de hele regio en wordt drukte op de wegen rondom voorkomen. Wie ook nog eens voordelig uit wil zijn, kan een combiticket kopen.

Het combiticket is een toegangsbewijs voor het KLM Open èn vervoerbewijs voor de bussen in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en de regio West-Brabant. Bovendien geeft het combiticket recht op vervoer met de pendelbus naar de golfbaan. Reizigers worden dan door de buschauffeur tot dichtbij de ingang gebracht en kunnen daar direct, zonder in de rij te staan bij de kassa, naar binnen. Dit combiticket heeft dezelfde prijs als een gewoon toegangsbewijs voor het KLM Open. De reis per bus is dus gratis.

Per volwassene mogen drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis mee, zolang de reisgroep niet groter is dan acht personen. Kinderen van 12 t/m 18 jaar krijgen 50% korting op een combiticket.

De combitickets zijn online te bestellen via klmopen.nl/tickets. Op deze website kunnen ook losse e-tickets voor de buspendel worden besteld. Bovendien vindt de bezoeker er alle informatie over de verschillende reismogelijkheden met het OV, en kan hij zijn OV-reis vooraf plannen.',sans-serif;>