Communicatieplatform bezoekt The Dutch

GORINCHEM Leden van het Communicatie Platform Gorinchem (CPG) bezoeken 24 november The Dutch in Spijk. Niek Molenaar, CEO van The Dutch, vertelt hoe ze in korte tijd de beste golfbaan van Nederland wisten te realiseren. Met als kers op de taart: KLM Open binnenhalen, hét golfevent van het jaar. B-to-B-marketing pur sang. Karin van Rijnsoever (communicatie bij gemeente Lingewaal) vertelt hoe de gemeente de citymarketing-kansen rond KLM Open benut heeft en hoe ze het bedrijfsleven erbij wisten te betrekken.

Introducees uit het communicatievak zijn welkom eenmalig vrijblijvend een avond te bezoeken. Wel vooraf aanmelden via info@communicatieplatformgorinchem.nl. Vergeet niet naam en organisatie/functie te vermelden.

Leden en introducees zijn na aanmelding welkom vanaf 19.00 uur op The Dutch, Haarweg 3, 4212 KJ Spijk. Je kunt je melden bij de portier en vervolgens doorrijden naar de parkeerplaats naast het clubhuis van The Dutch. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het prachtige clubhuis, opgetrokken in Victoriaanse stijl en geïnspireerd op de fraaiste Schotse golfclubhuizen.