• FOTOOPDRACHT:Gorinchem:07-05-2013:
    De Schutse in Gorinchem voor de Sterrengids. contakt persoon: Janine Woonzorgcentrum De Schutse Mollenburgseweg 14 4205 HA Gorinchem
    Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
    EB/ETIENNE BUSINK

    Fotopersburo Busink ©

Concert van trio 'Scherzani' in De Schutse

GORINCHEM Het trio 'Scherzani' geeft woensdag 8 juni een concert in woonzorgcentrum De Schutse aan de Mollenburgseweg 14 in Gorinchem. Het trio brengt van 19.30 tot 20.30 uur hun repertoire, een gevarieerd klassiek programma, ten gehore. Entree is € 5-, en is inclusief twee consumpties. Iedereen is van harte welkom.

Trio Scherzani bestaat uit Ani Avramova (piano), Ewoud Mahler (viool) en Martin Bungeroth (cello). Gezamenlijk spelen zij muziek van onder andere Mozart, Beethoven, Dvořák en Debussy. Het optreden is op verzoek van De Schutse georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Soroptimistclub Merwekring, het Gieskes-Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, het RCOAK, Grovestins Stichting en particuliere donateurs.

Het optreden van het trio Scherzani sluit goed aan bij het Planetree-concept waarmee Rivas werkt. Hierbij staat mensgerichte zorg centraal. Claire Zwaan, activiteitenbegeleider in De Schutse: ,,Met muzikale optredens kunnen we iets extra's doen voor onze bewoners. Muziek zorgt voor extra sfeer en zorgt voor pure ontspanning en afleiding."

Kaarten zijn vooraf te koop bij de gastvrouw van woonzorgcentrum De Schutse of (indien nog beschikbaar) bij aanvang van het concert. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inwoners van Gorinchem die geen vervoer hebben, kunnen gratis opgehaald en thuisgebracht worden door leden van de soroptimistclub. Dit gebeurt met een personenwagen dus u moet wel in en uit kunnen stappen. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan vragen wij u om dit uiterlijk zondag 5 juni door te geven via de gastvrouw van De Schutse (0183) 67 54 00 of via de mail: claire.zwaan@rivas.nl.