CopyCat en Hier Neffuh in de Teerkamer

WOUDRICHEM De zeeuwse band CopyCat staat zaterdag 21 november weer op het podium in de Teerkamer. De vijf-koppige groep rasmuzikanten speelde op Koningsnacht ook al in Woudrichem, wat een groot succes bleek. De Teerkamer gaat zaterdag om 22:00 uur open, de band zal spelen vanaf 22.30. De entree bedraagt € 5,-.

,,De Teerkamer zat toen vol zeer enthousiast publiek! CopyCat is volgens ons echt de beste coverband van Nederland. De jongens draaien ook al een tijdje mee in de muziekscene en dat merk je echt. Ze spatten van het podium af! Twee van de muzikanten gaan volgend jaar met Paskal Jakobsen (zanger van BLØF) het theater in, dat geeft het niveau wel een beetje aan. We zijn erg trots dat ze weer komen."

,,We hebben het direct gecombineerd met een superleuke reünie van Hier Neffuh, het vorig jaar gesloten Sleeuwijkse Café. Barvrouw Ingrid komt bij ons de tap bedienen. Sinds de sluiting van Hier Neffuh heeft Sleeuwijk geen café meer, daar gaat Hier Neffuh zo af en toe 'On Tour'. We hebben dit laatst ook gedaan met een VrijdagMiddagBorrel en dat is aan beide kanten goed bevallen. We kijken dus écht uit naar zaterdag, alle ingrediënten voor een prachtavond zijn aanwezig", aldus Annemarie van de Teerkamer.