• PoGo
  • PoGo

Country & Rock in Plug in Cafe

GORINCHEM Liefhebbers van country en stevige rock komen zondag 24 februari aan hun trekken in het Plug In Cafe in PoGo aan de Grote Haarsekade 120 in Gorichem.

De formatie Pre@Up tekent voor een imponerende countryset. Tot voor kort heette de band New Line Up maar bij een vernieuwd repertoire en bezetting vond men een nieuwe naam passender. De bandleden kennen elkaar al heel lang en speelden ook samen in o.a. de begeleidingsband van Nick McKenzie. Naast country speelt Pre@Up ook soul, carribean en rock & roll. Boeiend dus. De band bestaat uit Linda (zang en percussie), Steve (zang en leadgitaar), Nino (zang en basgitaar), Carl (zang en gitaar), Ron (steelgitaar) en Henri (zang en drums).

MO'75 is een driemanformatie die classic rock nummers uit de jaren 70 op stevige wijze covered. En dat doe ze rechttoe, rechtaan. De drie vijftigers staan bekend om hun energieke performance. Het repertoire bestaat uit classics als La Grange en Doctor Doctor. Jan (drums en zang), Peter (bas) en Richard (gitaar en zang) tekenen voor het vuurwerk.

Plug In Cafe opent de deuren om 15.00 uur, de eerste band start om 15.30 uur. De toegang is gratis.