• Evenementenhal Gorinchem
  • Evenementenhal Gorinchem

Crea Weekend Najaar breidt uit

GORINCHEM Crea Weekend Najaar breidt op 5, 6 en 7 oktober in Evenementenhal Gorinchem uit met een nieuw aanvullend evenement: Crea College. Dit nieuwe event is een aanvulling op Crea Weekend en vindt gelijktijdig plaats. Mede door deze ontwikkeling groeit Crea Weekend uit haar jasje op de bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Daarom verhuist Crea Weekend Najaar samen met Crea College naar de grote beurshal op de begane grond.

De leukste nationale en internationale designers staan op het nieuwe Crea College klaar om de bezoekers de nieuwste technieken te leren en de laatste trends te laten zien. Er komt een interactief theater, waar men demonstraties kan bekijken en aan de bloggers en vloggers tafels kunnen bezoekers aanschuiven voor de nieuwste tips en tricks op creatief hobbygebied.

,,Wat het extra uniek maakt is dat Crea College gericht is op alle branches, denk onder andere aan scrapbooking, handwerken, handlettering, bullet journaling, bloemschikken, schilderen, taarten en koekjes bakken, mixed media, kaarten maken, alles is mogelijk op Crea College! De laatste trend handlettering is groots vertegenwoordigd door de aanwezigheid van Studio Suikerzoet, Studio Rosanne en Handletters.nl," zegt Manita Philipsen namens de organisatie.

Op Crea College zijn 5 speciaal ingerichte klaslokalen waarin de bezoekers interactieve workshops kunnen volgen over één van de creatieve hobby's. Bezoekers krijgen in groepen van ongeveer 15 personen ruim een uur les over een nieuwe creatieve vaardigheid. Eenmaal klaar lopen ze zo tegen de shops aan waar ze de materialen kunnen kopen om deze nieuwe vaardigheden verder uitoefenen.

De organisatie van Crea College en Crea Weekend gaat bovendien de link leggen tussen beide creatieve events door een cozy corner op Crea Weekend in te richten waar de designers van Crea College QA's komen geven. Hier kunnen bezoekers al hun brandende creatieve vragen stellen en op de foto gaan met hun favoriete designer.

Crea Weekend en Crea College worden gelijktijdig gehouden op 5, 6 en 7 oktober in Evenementenhal Gorinchem. Beide events zijn tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.crea-weekend.nl of www.crea-college.nl.