• BDUmedia

De Stad Gorinchem ook af te halen bij De Bogerd

GORINCHEM Sinds vorige week is De Stad Gorinchem ook af te halen bij Gemeenschapshuis De Bogerd, aan de Willem de Vries Robbéweg, nummer 100. Daarmee komt het aantal afhaalpunten in Gorinchem op 12. Zo is de krant voor elke inwoner van Gorinchem binnen loop- of fietsafstand op te halen.

Uit een aantal wijken kwamen de afgelopen maanden meer klachten dan gemiddeld. BDUmedia, de uitgever van De Stad Gorinchem.nl en tientallen andere huis-aan-huisbladen, heeft ervaring met deze problemen. Uitgever Wiljo Klein Wolterink zei daarover dit voorjaar nog: ,,Elke krant die de lezer niet bereikt, is er één te veel."

Bij alle verspreiders in Nederland, of het nu gaat om weekbladen of dagbladen, spelen dezelfde problemen. Goede krantenbezorgers zijn tegenwoordig niet makkelijk te vinden. BDUmedia investeerde hier een flink bedrag in, maar het resultaat viel tegen. Daarom gaat BDUmedia nu ook verbreden en andere manieren zoeken om de krant – die met veel inzet gemaakt wordt - bij de lezer te krijgen.

Een van die oplossingen is het verhogen van het aantal afhaalpunten. Mocht de krant dan een keer niet op de mat vallen, dan is deze makkelijk af te halen bij de Albert Heijn en Bruna op het Piazza Centrum, Huize Sint Clara, het stadhuis, de VVV, Steijndeld, Poort6, Hotel Campanile, Plus Elbert van den Doel en Primera (binnenstad en Hoog Dalem). En sinds vorige week dus ook in de Lingewijk, bij Gemeenschapshuis De Bogerd. De krant is tevens af te halen bij het kantoor van BDUMedia aan de Kleine Landtong.