• Ferry Verheij

Derde editie Stadstafel Gorinchem

GORINCHEM Voor het derde jaar op rij staat de Stadstafel weer op de agenda. Donderdagavond 6 september om 17.30 uur kunnen de gasten aan tafel aan het Melkpad in Gorinchem. De afgelopen twee jaar was de tafel binnen de kortste keren volgeboekt. Er kunnen per editie 100 mensen aanschuiven. De gasten worden verzocht met eigen bord bestek te komen in het kader van de duurzaamheid.

De Gorinchemse ondernemers Anika van der Kevie en Susan Schuddeboom vragen hiermee aandacht voor duurzaamheid en Fairtrade. Tenslotte valt er nog veel te winnen op dit gebied. Dit jaar zullen de ondernemers van restaurant Metropole, Proeflokaal La Caponnière en OlalaChocola het diner verzorgen. Dit doen zij samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tenslotte gaat het bij dit diner ook om verbinding en samenwerking. Samen kun je veranderingen teweeg brengen en aan tafel, onder het genot van een (h)eerlijke maaltijd, kom je makkelijk met elkaar in gesprek.

Het diner vindt plaats op donderdagavond 6 september vanaf 17.30 uur aan het Melkpad (bij restaurant Metropole) in Gorinchem. Meer informatie, mail naar info@metanika.nl. Aanmelden via Facebook Event 'Stadstafel Gorinchem'. De kosten bedragen 37,50 euro incl. 1 consumptie.