Deze week in de Vijfzinnen

GORINCHEM In Cultureel Café de Vijfzinnen wordt op vrijdag 23 februari een Franse avond gevierd met wijn, Franse kaas en een optreden van Jolie Coeur. De driemansformatie `Jolie Coeur, bestaande uit Esther Bax (zang en fluit), Hans Dubbeldam (accordeon) en Willem Wijnbelt (contrabas) heeft een ruim repertoire met zorgvuldig geselecteerde en gearrangeerde chansons, die met veel spelplezier en gevoel worden gebracht. Mooie kazen en uitstekende Franse wijn verhogen de Franse sferen. De aanvang is om 20.30 uur, de toegang is wederom gratis.

PLATENBEURS Op zaterdag 24 februari vindt in het gehele theater de Vijfzinnen vanaf 11.00 uur de grote Gorcumse platenbeurs plaats. U treft er vele muzikale kramen met meer dan 80 meter aan grammofoonplaten en CD's. Vanzelfsprekend is op deze zaterdag de bar open en kunnen de aanwinsten direct beluisterd worden op aanwezige platenspelers.

En enthousiast en trots kondigt de Vijfzinnen nu alvast aan: de familievoorstelling Koning van Katoren op zondagmiddag 11 maart. Deze prachtige voorstelling, naar het wereldberoemde boek van Jan Terlouw, wordt gespeeld door een uitgelezen cast van het Klein Toneel uit Dordrecht. De kaartjes kosten negen euro en zijn te reserveren op de www.devijfzinnen.nl. Wees er snel bij voor een goede plek in de grote zaal.