• Gemeente Gorinchem

Diamanten huwelijksjubileum echtpaar Killian- Kemperman

GORINCHEM Het echtpaar Killian-Kemperman was 29 november 60 jaar getrouwd. Donderdag 1 december om 14.15 uur bezocht burgemeester Govert Veldhuijzen het echtpaar Killian- Kemperman om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De heer Killian (Piet) en mevrouw Kemperman (Mimi) hebben elkaar ontmoet op school bij de zusters, waar mevrouw Kemperman een paar klassen lager zat. Daarna gingen ze samen naar dezelfde dansschool en van het één kwam het ander.

De heer Killian heeft altijd maatschappelijk werk gedaan en 30 jaar bij Philadelphia gewerkt. Mevrouw Kemperman heeft altijd in de bejaardenzorg gewerkt.

Samen lezen ze graag en kijken vaak naar spelletjes op televisie. Bijvoorbeeld Lingo of Met het mes op tafel. Het echtpaar Killian-Kemperman heeft 2 kinderen (een dochter en een zoon), vier kleinkinderen en één achterkleinkind.

Ondanks dat ze dit jaar 60 jaar zijn getrouwd, vieren ze het pas volgend jaar met een (bescheiden) feest omdat ze dan ook 60 jaar voor de kerk zijn getrouwd.