Diamanten huwelijksjubileum echtpaar Langenhorst - van Genuchten

GORINCHEM Locoburgemeester Eva Dansen bezocht onlangs het echtpaar Langenhorst - van Genuchten om hen te feliciteren met hun diamanten huwelijk.

Mevrouw Van Genuchten (Rietie) ontmoette de heer Langenhorst (Wim) tijdens dansles in Tilburg, de woonplaats van mevrouw. De heer Langenhorst was in Tilburg komen wonen om daar Economie te studeren. Zij trouwden voor de wet op 7 december 1955. Voor de kerk trouwden zij op 27 oktober 1956.

Na hun huwelijk woonden zij in Bilthoven. Achtereenvolgens woonden zij in Maarssen, Heerlen en Zaandam. De verschillende woonplaatsen hadden te maken met het werk van de heer Langenhorst. Hij werkte na zijn studie economie bij de Nederlandsche Middenstandsbank (nu ING), het Pensioenfonds voor Mijnwerkers en als directeur bij het ziekenhuis in Zaandam. Mevrouw Langenhorst - van Genuchten werkte tot haar huwelijk als röntgenlaborante, maar stopte hiermee nadat ze getrouwd was. Het echtpaar kreeg samen vijf kinderen. Zij hebben ook kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Na de pensionering van de heer Langenhorst vertrok het echtpaar naar Eersel. In augustus vorig jaar zijn ze naar het Nonnenveld in Gorinchem gekomen omdat de gezondheid ietwat achteruit ging.

Het echtpaar zal het jubileum vieren op de kerkelijke trouwdatum, dat is 27 oktober komend jaar. Dan vindt er een diner plaats.