Diamanten huwelijksjubileum echtpaar Roelands - den Hartog

GORINCHEM Locoburgemeester Arnie Faro bezocht woensdag 1 juli het echtpaar Roelands - den Hartog om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De heer Roelands (Wim) en mevrouw Roelands - den Hartog (Louise) hebben elkaar leren kennen in Leerdam. Ze hadden daar een grote vriendengroep en hebben elkaar ontmoet tijdens het uitgaan. Na een aantal maanden kregen ze verkering. Al snel nadat ze verkering kregen trouwde het echtpaar in 1935. De heer Roelands was toen 20 en mevrouw Roelands - den Hartog was 19 jaar. Na hun trouwen hebben ze eerst bij de moeder van de heer Roelands ingewoond in Gorinchem voordat ze hun eigen woning konden vinden.

Mevrouw Roelands - den Hartog heeft in een winkel gewerkt. Het echtpaar kreeg in totaal 7 kinderen, waar van 6 meisjes en 1 jongen. Mevrouw Roelands - den Hartog was toen vooral thuis om voor de kinderen de zorgen. De heer Roelands werkte als schilder en voetbalde graag in zijn vrije tijd.

Op dinsdag 30 juni is het echtpaar 's avonds uit eten geweest met de kinderen en kleinkinderen om hun jubileum te vieren. Het echtpaar heeft 7 kinderen en 6 kleinkinderen.