Diamanten huwelijksjubileum echtpaar Van Bruggen-Verheij

GORINCHEM - Burgemeester Anton Barske bezocht maandag 9 februari het echtpaar Van Bruggen-Verheij om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De heer Van Bruggen (Cor) en mevrouw Van Bruggen-Verheij (Joke) werkten allebei in de stad. Daar hebben ze elkaar in 1951 op de Langedijk leren kennen. In 1955 zijn ze in Gorinchem in het stadhuis getrouwd door oud-wethouder Arie Swaters.

Mevrouw Van Bruggen werkte tot aan 1953 in de huishouding bij de huisarts dokter Zwaan. De heer Van Bruggen werkte van 1953 tot aan 1992 bij WestCon op BP. Als bouwplaatsleider had hij de leiding over 350 medewerkers. Na 39 jaar ging hij met pensioen.

De grote hobby van de heer Van Bruggen is voetbal. Hij is 40 jaar scheidsrechter geweest bij de KNVB en heeft op allerlei plekken wedstrijden gefloten. Daarnaast is hij ook vaak op het land te vinden bij zijn kippen. Mevrouw Van Bruggen gaat graag zwemmen, fietsen en naar de gym. Verder werkt ze in huis.

Zondag 8 februari hebben ze hun diamanten huwelijksjubileum gevierd in de Hipper in Gorinchem. Ze hebben een grote familie en vierden het samen met hun kinderen, boers en zussen. Het echtpaar heeft 4 kinderen, 11 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.