• Domino's Pizza

Domino's Gorinchem gaat verhuizen

GORINCHEM De Domino's winkel aan het Kazerneplein gaat verhuizen naar de Gildenweg 119-A. De nieuwe winkel gaat op 25 juni open en biedt ruimte aan dertig zitplaatsen. Naast een nieuwe locatie, krijgt de vestiging ook twee nieuwe franchisenemers. Om de verhuizing te vieren is er op zaterdag 30 juni van 14.00 tot 15.00 uur een gratis pizza actie.


De nieuwe franchisenemers van de vestiging zijn Marijn Boelsma en Menno van Eijk. Beide heren zijn al de eigenaren van vijf andere Domino's vestigingen in onder andere Capelle aan den IJssel, Oosterhout en Raamsdonksveer. Ooit begonnen als pizzabakker, hebben Marijn en Menno de smaak te pakken. Het ondernemerschap smaakt naar meer. Marijn vertelt: ,,We hebben er ontzettend veel zin in om van deze nieuwe winkel een succes te maken. Naast bezorgen hebben we ook een flink aantal zitplaatsen en hopen we ook in de winkel de mensen blij te maken met onze vers bereidde pizza's."


GRATIS PIZZA Om de opening te vieren, is er op zaterdag 30 juni een bijzondere actie. Tussen 14.00 en 15.00 uur zijn de pizza's gratis bij afhaal. De winkel is van maandag t/m donderdag geopend van 11.30 uur tot  22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur. Op zaterdag en zondag is de winkel open van 13.00 uur tot 23.00 uur. Meer informatie over de winkel en openingstijden is te vinden op www.dominos.nl


Omdat smaak en genieten van pizza's centraal staat, verbetert Domino's continu haar receptuur. Alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. En de groenten worden dagvers geleverd door een vast groenteboer. Bovendien is Domino's bezig om de kwaliteit van de ingrediënten te verbeteren. De tomaten bevatten bijvoorbeeld minder water en hebben daardoor een intensere smaak. En recent zijn ook de jalapeños verbeterd en daardoor nog pittiger.