Dynamische autorally door Gorinchem en omgeving 

GORINCHEM Junior Kamer Gorinchem organiseert zondag 2 juli een spectaculair evenement. Deze dag staat in het teken van een interactieve autorally door Gorinchem en omgeving. De ongeveer drie uur durende, interactieve tocht, wordt afgesloten met een informele borrel. 

   

De rally wordt zo georganiseerd dat het voor zowel ervaren, als onervaren rallyrijders de moeite waard is om in te schrijven. De rally bestaat uit verschillende elementen, zo worden de equipes op de proef gesteld door middel van een snelheidstest en behendigheidsproef.  De te rijden route is vastgelegd in een routeboek, dat ieder equipe voor de start krijgt uitgereikt. De diverse elementen worden voorafgaand aan de start tijdens een briefing uitgelegd. 

EQUIPE Een equipe bestaat uit een eigen voertuig met een geldig kenteken en twee deelnemers; een bestuurder en een navigator. Het is toegestaan dat meer deelnemers meerijden in een auto. Deelname voor een auto met twee deelnemers bedraagt 25 euro. Elke extra deelnemer kost 10 euro extra. Het verkrijgen van aanvullende informatie of inschrijven voor de Gorinchemse Rally kan via  jkgorinchem@hotmail.nl.