• Junior Kamer Gorinchem

Dynamische autorally door Gorinchem en omgeving

GORINCHEM Junior Kamer Gorinchem verzorgt zondag 3 juli wederom een spectaculair evenement. Deze dag staat in het teken van een interactieve autorally door Gorinchem en omgeving. De ongeveer drie uur durende, interactieve tocht, wordt afgesloten met een informele borrel. De rally vangt aan om 13.00 uur.

De rally wordt zo georganiseerd dat het voor zowel ervaren, als onervaren rallyrijders de moeite waard is om in te schrijven. De rally bestaat uit verschillende elementen, zo worden de equipes op de proef gesteld door middel van een snelheidstest en behendigheidsproef. De te rijden route is vastgelegd in een routeboek, dat ieder equipe voor de start krijgt uitgereikt. De diverse elementen worden voorafgaand aan de start tijdens een briefing uitgelegd. Tevens krijgt élke rally deelnemer een 'snackpakket' gesponsord door PLUS Jan Sterk om alert en fit de rally in te gaan.

Een equipe bestaat uit een eigen voertuig met een geldig kenteken en twee deelnemers; een bestuurder en een navigator. Het is toegestaan dat meer deelnemers meerijden in een auto.

Het verkrijgen van aanvullende informatie of inschrijven voor de Gorinchemse Rally kan via jkgorinchem@hotmail.nl. Deelname kost 35 euro per twee personen. Extra persoon per auto 10 euro.