• Wim van Hoogdalem

Expositie in diverse Rivas-locaties

GORINCHEM In twee Rivas-locaties in Gorinchem vindt momenteel een expositie van Wim van Hoogdalem en een expositie van Nanette Eskes plaats. Liefhebbers kunnen tot eind juni deze exposities bewonderen in deze Rivas-locaties.

Na geschoold te zijn door kunstschilder De Kok van de Haagsche Academie en door Piet Mulder uit Geldermalsen, houdt Wim zich bezig met tekenen, acrylschilderen en aquarelleren. Hij haalt inspiratie uit landschappen, stads- en dorpsgezichten, maar ook uit bloemstillevens en portretten. In zijn atelier is hij gemotiveerd en geïnspireerd om weer aan een nieuw 'avontuur' te beginnen. Voor meer informatie over Wim zijn schilderijen, kan contact opgenomen met Wim via vanhoogdalem@kpnmail.nl. Deze expositie is te bewonderen aan de Banneweg 61 in Gorinchem.

Als kind was tekenen al Nanette haar grootste hobby en in de laatste jaren heeft zij het tekenen weer opgepakt. ,,Portretten tekenen met potlood of pastelkrijt is iets wat ik graag tussen alle bezigheden door doe," zegt Nanette. ,,Ik werk het liefst met olieverf en op grote doeken. Kindergezichtjes spreken mij het meeste aan. Achter de ogen van kinderen schuilt een wolk van vragen en gedachten." Ook geeft Nanette al tien jaar tekenles aan kinderen. Nanette: ,,Eens in de veertien dagen komen er twintig kleine kunstenaar naar mijn atelier. Samen maken we de mooiste tekeningen of schilderen we met potlood, acryl- en waterverf." Deze expositie is te bewonderen aan Voermanstraat 169 in Gorinchem.