Extra afvaarten Riveer tijdens Zomerfeesten

GORINCHEM Ook dit jaar trekken de Zomerfeesten, die van 16 tot en met 21 augustus worden gehouden, weer duizenden mensen naar de binnenstad. Riveer komt de bezoekers tegemoet met extra afvaarten in de late avonduren.

Riveer vervoert de bezoekers graag van en naar de Zomerfeesten. Bedrijfsleider Johan Hania: ,,Onze veerdiensten varen tijdens de feesten 's avonds naar Gorinchem vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Enkele maanden geleden hebben wij op onze veerponten ons nieuwe betalingssysteem geïntroduceerd. Met behulp van onze nieuwe Riveer App kunnen mensen hun route plannen en hun overtocht betalen. Hetzelfde geldt trouwens voor de tienrittenkaarten en jaarabonnementen. Gemakkelijk toch? Zet de App op je telefoon en je hebt de dienstregeling en de tickets voor een overtocht op zak! Het is tevens mogelijk om PIN betalingen te verrichten. E-tickets kunnen bij de digitale kassa op onze website www.riveer.nl worden aangeschaft. Contant betalen is eveneens nog mogelijk."

De nieuwe Riveer App biedt de reiziger verder alle relevante en actuele informatie over onze veerdienst. ,,Je kunt zien waar de boten zich op dat moment bevinden en gebruik maken van de routeplanner", vertelt Johan. ,,Nieuws over calamiteiten en extra diensten wordt gedeeld. De app is gekoppeld aan digitale informatieschermen bij de verschillende aan- en afmeerplaatsen. Hierop wordt tevens informatie gegeven over de vertrektijden en eventuele vertragingen."

De Riveer App is gratis te downloaden voor zowel IOS als Android.