• Persfoto Ruben van Haften
  • Productiehuis Peeriscoop

Familievoorstelling èn seniorenmiddag bij Peeriscoop

GORINCHEM In Peeriscoop is zondag 18 november een familievoorstelling van Ruben van haften te zien. De voorstelling die geschikt is voor kinderen vanaf vier jaar heet Een snufje zout. Aanvang: 14.00 uur. De foyer en de kassa zijn een uur voor aanvang geopend. De entree, inclusief ranja en wat lekkers voor de kinderen, bedraagt 8,50 euro.

In deze vrolijke voorstelling neemt acteur en poppenspeler Ruben van Haften de kinderen en hun ouders mee in de magische wereld van de keuken. Ruben moet op tijd een ontzettend lekker gerecht voor een heel belangrijk persoon maken. Helaas willen zijn poppen niet altijd meewerken en brengen hem elke keer verder in de problemen. Het wordt een hele leuke familieshow vol met humor, interactie, improvisatie en nieuwe originele liedjes.

Dinsdag 20 november is het weer tijd voor een seniorenmiddag in theater Peeriscoop. Inmiddels is het al het derde seizoen waarin theater Peeriscoop de seniorenmiddagen programmeert. Dit keer staat er een voorstelling van Eva van den Bosch en Deborah van der Velde op het programma. De voorstelling begint om 14.30 uur, de foyer is vanaf 13.45 uur geopend. Gasten worden welkom geheten met koffie of thee en een gebakje. Na de voorstelling is er advocaat met slagroom, een meet and greet met de optredende artiesten en volop lekkere hapjes. De totale prijs bedraagt 25 euro per persoon.

Op het leven geschreven is een voorstelling met Eva van den Bosch en Deborah van der Velde. Eva is een talent uit de stal van het Gorcumse Productiehuis Peeriscoop en zij wordt in haar carrière begeleid en opgeleid door Fred Delfgaauw. Deze voorstelling is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van twee mensen die terugkijken op een gezamenlijk levenspad van 65 jaar. Een verhaal over een liefde die begon, toen de oorlog eindigde. Over vallen en dwalen en het uiteindelijk vertroebelen van de herinnering. Deze meeslepende voorstelling zit boordevol eigen liedjes, ontroerende verhalen en humoristische anekdotes.

Reserveren voor een van de voorstellingen kan via 0183-690022 of via de website www.peeriscoop.nl