Fenexpo: Zaken doen, inspireren en netwerken

De Fenexpo Businessdagen zijn inmiddels een begrip in Gorinchem en omstreken. In 2008 werd de beurs voor het eerst georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot een beurs die zich onderscheidt door het hoge netwerkgehalte en de zakelijke en sfeervolle uitstraling. ,,Tijdens dit evenement heb je als ondernemer drie dagen lang kansen op mooie contacten en dat zou uiteindelijk gewoon tot resultaten moeten leiden'' , vertelt Fennema.

Een beurs waar persoonlijk contact mogelijk is, is volgens Fennema een belangrijke aanvulling van de mogelijkheden van online marketing: ,,Online marketing is een prachtige tool die de mogelijkheden alleen maar hebben vergroot, maar handen schudden, oogcontact en bijpraten kan alleen maar met een persoonlijke ontmoeting. Tijdens deze dagen zijn er veel mensen die elkaar weer eens tegen komen en even bijkletsen. Het is niet alleen een kwestie van nieuwe contacten opdoen, maar ook aandacht bestaande relaties is belangrijk."

De ontspannen sfeer die de beurs kenmerkt, is mede mogelijk door het full-service concept dat de organisatie de ondernemers biedt. De standhouders worden volledig ontzorgd vanaf de standbouw tot en met volledig verzorgde catering, ook voor de bezoekers. Het enige wat de ondernemers volgens Fennema hoeven te doen, is mensen aan te spreken en met enthousiasme vertellen over hun bedrijf. ,,Wij bieden de ondernemers een platform zodat zij drie dagen lang daarmee bezig kunnen zijn. Op een creatieve manier en met veel passie hun bedrijf presenteren." Fennema geeft de ondernemers wel mee geduldig te zijn: ,,Op korte termijn is het moeilijk meetbaar wat het resultaat is van deelname aan de beurs. Zorg er gewoon voor dat je blijft hangen bij de bezoekers. Er komt een moment dat zij de dienst of het product die jij hebt gepresenteerd nodig hebben. Dat is de uitdaging. En uit voorgaande jaren blijkt dat dat goed lukt", sluit Fennema af.

De beurs is gratis en enkel toegankelijk voor zakelijk publiek van 18 jaar en ouder.