• Jonneke de Zeeuw

Foodblogster geeft interactieve optreden

GORINCHEM Deze maand is een apart soort schrijver te gast bij Schijvers AanZet! Foodblogster Jonneke de Zeeuw heeft twee passies: schrijven en koken. Deze middag kun je luisteren, doen en proeven!

 

Van september tot en met april nodigt Bibliotheek Gorinchem regelmatig een schrijver uit. Van grote literaire namen (onder andere Hanna Bervoets en Herman Koch), dichters, een foodblogster, tot een lokale auteur.

Op zondagmiddag 19 november van 14.30 tot 16.30 uur organiseert Bibliotheek Gorinchem samen met Cultureel Café De Vijfzinnen een hele smakelijke middag. Foodblogster Jonneke de Zeeuw verzorgt een interessante én smakelijke presentatie. De middag staat in het teken van bloggen en eetcultuur.

 

Wie is Jonneke de Zeeuw? Eind 2015 begon Jonneke op haar foodblog www.mooncake.nl te schrijven over verborgen culinaire parels. In november 2016 werd zij door een vakjury unaniem gekozen tot Foodblogger van het Jaar. Zij vertelt deze middag over haar persoonlijke ervaringen met het opzetten van een blog en geeft tips hoe een succesvol blogger te worden.

Daarna komt het smakelijke deel van de middag aan bod! We gaan kennismaken met eten uit allerlei culturen. Tijdens de interactieve workshop kan het publiek vragen stellen en kleine opdrachtjes doen. En natuurlijk gaan we ook proeven! Wil je zelf ook aan de slag na deze smakelijke middag? Boekhandel Wereldse boeken is aanwezig met een stand met kookboeken.

Kaarten kosten 5 euro voor leden en studenten/scholieren, 7,50 euro voor niet-leden.