Friendship in Gorinchem

GORINCHEM Vrijdag 16 tot en met zondag 18 december is er op de Friendship weer een Realfriendsweekend. Het weekend begint op vrijdagavond om 20.00 uur en duurt tot zondagavond 22.30 uur. Tijdens het weekend organiseert een team van zo'n 15 á 20 jongeren diverse activiteiten aan boord van het schip, iedereen is van harte welkom. Het schip ligt bij de Merwedesluis in Gorinchem bij de kruising Korte brug-Westwagenstraat.

Op vrijdagavond gaat het gezelschap om 18.30 uur lekker met elkaar eten. Jongeren die het leuk vinden om een potje te gamen, een spelletje te spelen of gewoon wat willen kletsen aan de bar onder het genot van 'Good Music' zijn dus ook van harte welkom.

Zaterdagmiddag (vanaf 13.00u.) gaat een deel van de jongeren die het hele weekend aan boord zijn klussen doen bij mensen die dit door omstandigheden niet zelf meer kunnen doen. Aanmelden voor deze klusmiddag kan via info@tienerfriends.nl. Vanaf 20.00 uur vindt er een pubquiz plaats. Op zondagavond is er om 20.00 uur een Praiseavond. Een band van verschillende jonge mensen uit Gorinchem en omgeving verzorgen de muzikale begeleiding. Na afloop van de avond is het zoals gebruikelijk het een en ander te snacken en tijd om na te praten.

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar en wil je het hele weekend meemaken als crewlid of wil je eens kennismaken met het team stuur een mailtje: info@tienerfriends.nl.

Meer informatie: www.tienerfriends.nl of www.facebook.com/tienerfriends