Gemeentecollege en Geofort werken samen

HERWIJNEN Het Gemeentecollege uit Gorinchem en GeoFort zijn een samenwerking gestart rondom de begeleiding van diverse activiteiten op GeoFort. De trainers van het GemeenteCollege gaan de workshops crisismanagement, historisch landmeten en buiten brainstormen geven. Johan Bakker, directeur GemeenteCollege: ,,GeoFort is een fantastisch initiatief op een prachtige plek waar deze ruimtelijke activiteiten helemaal tot hun recht komen. De deelnemers gaan zelf actief met de materie aan de slag. De ervaren trainers van het GemeenteCollege brengen de inhoudelijke - en teambuilding sessies op een inspirerende wijze over."

,,Het is fijn om te zien dat bedrijven zoals het GemeenteCollege de toegevoegde waarde zien van GeoFort. Ik kijk met veel plezier uit naar deze samenwerking", aldus Willemijn Simon van Leeuwen directeur GeoFort.

GeoFort is een educatief themapark op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie op het gebied van cartografie en navigatie. Op GeoFort maakt de bezoeker kennis met oude én nieuwe geotechnieken in de GeoExperience, met een lift naar het diepste van de aarde, een spionagezaal op basis van luchtfoto's en een 'intelligent' doolhof. Ook zijn er op GeoFort een restaurant en verschillende vergaderzalen.