• Altena College
  • Altena College

Geslaagde open dag Altena Collega

SLEEUWIJK Er was veel te zien en te beleven voor de leerlingen voor wie na de zomervakantie een nieuw avontuur gaat beginnen; het voorgezet onderwijs. Op woensdag 24 januari konden leerlingen en ouders/verzorgers zowel 's middags als 's avonds de open dag bezoeken. De sfeer in de school was geweldig en dit is vooral te danken aan het grote aantal enthousiaste bezoekers. Ook de groep 7 leerlingen die alvast een kijkje kwamen nemen, deden volop mee aan alle activiteiten.

Hilde van Haaften, conrector van de brugklassen, vertelde in een live interview op de radio hoe trots ze is op de ruim 150 leerlingen van het Altena College die vrijwillig mee wilden helpen op de open dag. Veel bezoekers maakten gebruik van de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen van een leerling. Het mooie hieraan is dat leerlingen heel vrij en elk op hun eigen manier alles vertellen over de school.

De leerlingen van het mediaplatvorm van het Altena College hielden in samenwerking met Oké FM interviews met bezoekers en personeelsleden die live te beluisteren waren op de radio. De opgenomen serie filmpjes over 'het leven van een brugger' werden druk bezocht.

De open dag is niet de laatste activiteit die het Altena College organiseert. Voordat leerlingen van groep 8 hun definitieve keuze gaan maken kunnen ze nog een keer sfeer proeven op het Altena College tijdens de Altena Experience. Deze doemiddag wordt georganiseerd op woensdagmiddag 7 februari.

Op woensdag 7 en donderdag 8 maart zijn er inschrijfdagen. Meer informatie over de tijden van de inschrijfdagen en de aanmeldingsprocedure is te vinden op de website: www.altenacollege.nl/groep 8.

Rechtstreeks contact opnemen kan natuurlijk via e-mail info@altenacollege.nl of telefonisch op 0183-302944.