• Persfoto De Rattenvanger

Geweldige jeugdvoorstelling in Theater Peeriscoop

GORINCHEM Voorstelling: Ida van Dril en Michiel Schreuders staan dinsdag 1 mei op de planken van theater Peeriscoop met de jeugdvoorstelling De Rattenvanger. De voorstelling begint om 14.00 uur. De entree, inclusief ranja en wat lekkers, bedraagt 8,50 euro. Reserveren: www.peeriscoop.nl of 0183-690022. De foyer is een uur voor aanvang geopend.

Aan de rand van Hamelen woont Luca naast de vuilnisbelt. Als Luca op haar fluit speelt komen zelfs de ratten luisteren, zo mooi klinkt het. Hamelen is in handen van burgemeester Snijder, een ijdele alleenheerser. Iedereen in de stad moet voor hem juichen en buigen. En alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en Hamelen is geweldig. Al hoewel… Af en toe verdwijnen er mensen én er komen steeds meer ratten in de stad. Maar daar kun je maar beter niet over klagen. Dan wordt er op de deur geklopt van het gemeentehuis. Als de burgemeester open doet hoort hij een fluit en staart in de ogen van duizenden grote ratten.

Ida van Dril en Michiel Schreuders wonnen met hun succesvolle voorstelling Joris en de draak Het Gouden Eitje van de Parade. Met live muziek, poppenspel en heel veel humor brengen zij u nu naar een stad vol …ratten. Een spannende, onvergetelijke voorstelling voor iedereen van 6 tot 96 jaar.