Goodwill ambassadeurs voor Jazzfestival

GORINCHEM - Albert Sterk en Piet IJssels zijn onlangs benoemd tot goodwill ambassadeurs van het Jazzefestival Gorinchem. Deze ambassadeurs gaan het festival steunen en aanbevelen. Een belangrijke taak want door het ontbreken van een hoofdsponsor en het feit dat het festival gratis is, wordt er jaarlijks -met wisselend succes- een beroep gedaan op het Gorcums bedrijfsleven, fondsen en de gemeente. Met deze goodwill ambassadeurs hoopt de Stichting Jazzfestival Gorinchem alsnog sponsoren over de streep te trekken, waardoor het instituut 'Jazzfestival' voor 2015 en volgende jaren behouden kan blijven. De 43e editie vindt plaats van 17 tm 19 april.

Albert Sterk is als gedreven en zelfstandig supermarktondernemer geen onbekende in de Gorcumse regio en heeft verder zijn contacten als bestuurslid WC.Nieuw Dalem, lid Rotaryclub Gorinchem, bestuurslid UBC Business Club, bestuurslid IKG ondernemersvereniging en lid Retail Movement. Zijn slogan 'Het Jazzfestival is ieder jaar dé reünie voor jong en oud, barstensvol swingende en sfeervolle muziek' komt dan ook uit een echt Gorcums hart.

Piet IJssels was vanaf 1991 tot 2013 burgemeester van. Hij kent het Gorcumse bedrijfsleven als geen ander. Verder was hij voorzitter van Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN), is hij directeur Zwaanswal Holding bv en o.a. voorzitter van de raad van commissarissen Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost en lid UBC Business Club.

Zijn mening, het Jazzfestival is een belangrijke publiekstrekker voor Gorinchem en verbindt jong en oud in een swingende harmonie, vertolkt ook de vele voorwoorden die hij de afgelopen jaren in de festivalprogramma's schreef.

Voor sponsorinformatie: info@gorcumjazz.nl, www.gorcumjazz.nl, 06 1900 8795