• Gorcum Live
  • Persfoto 52C

Gorcum Live start nieuw seizoen met regionale bands

GORINCHEM Zaterdag 22 september staan er twee bands uit de regio Gorcum op het podium van De Aanlegsteiger in Gorinchem. De bands, 52C en WERaeDY, komen van de regionale Popschool en trappen het nieuwe seizoen van Gorcum Live af.

52C is een jonge band, ontstaan in op de Popschool. Ze timmeren hard aan de weg met hun catchy covers. Ze hebben deze zomer op het Hippiefestival hun kunsten laten zien met Aretha Franklin covers en spelen bij De Bunker muziek van onder andere Anouk, Waylon, Toto, Joss stone, Prince en Gary Moore.

Daarnaast kan er geluisterd worden naar de Funky Soul sound van WEReaDY. Zij spelen covers van onder andere Chris Brown. De drummer Terence Henkel is bepaald geen onbekende in de regionale muziekscene. Hij speelt niet alleen in diverse bands maar ook is hij drumleraar op de Popschool.

De Aanlegsteiger is gevestigd aan de Vissersdijk 30 in Gorinchem. Meer informatie is te vinden op gorcumlive.nl of fb.com/gorcumlive. Om 20:30 uur gaan de deuren open en is er gratis koffie en thee. Leden Gorcum Live hebben gratis toegang (lidmaatschap €10,-), normale entree 4 euro. De eerste band begint om 21:15.