• OKK Gorinchem
  • OKK Gorinchem

Goud voor Danieck Bastemeijer bij districtsfinale turnen

AMSTERDAM / GORINCHEM Zaterdag 17 maart vond in Amsterdam de districtsfinale turnen Zuid-Holland plaats. In de meerkamp turnde afgelopen zaterdag voor OKK Gorinchem op Pupil 2 N3 niveau Danieck Bastemeijer. Na een prima start blesseerde zij haar enkel en moest de wedstrijd staken. Na een goede fysiotherapiebehandeling behaalde zij op de toestelfinales de dag erop alsnog goud op brug. Vanwege de blessure kon zij echter niet op vloer uitkomen bij de toestelfinales.

Tijdens de districtsfinale meerkamp 3e divisie op zaterdag kwamen nog 4 OKK-turnsters uit. Lana Idema en Fee Boele werden respectievelijk 13e en 26e. Louise van Drunen eindigde als 6e. Senior Céline Oirbans behaalde een 18e plaats. Bij de toestelfinale 3e divisie op zondag behaalde Fee op brug de 4e en op vloer de 8e plaats. Louise werd 5e op balk.

In Waddinxveen werden zondag de landelijke meerkamp kwartfinales op N2 niveau geturnd. Julianne Verhagen plaatste zich in de categorie Instap met een 14e plaats voor de halve finale. Jasmine Pilwinska en Evy Platje werden in de categorie Pupil1 N2 respectievelijk 12e en 13e. Helaas gingen in die categorie alleen de eerste elf door.