• Maarten van der Sluijs

Groot verkiezingsdebat in Werkendam

WERKENDAM Eind van deze maand staan de gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeente Altena gepland. Voorafgaand aan deze verkiezingen wordt een lijsttrekkersdebat georganiseerd door SGP-jongeren Werkendam. Kevin Joosten (werkzaam bij A-FM) zal de debatleider van deze avond zijn. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de commissie ziet vol enthousiasme uit naar een boeiende avond.

Tijdens het lijsttrekkersdebat zullen diverse interessante onderwerpen aan de orde gesteld worden. Hoe denken de verschillende partijen over koopzondagen? Hoe moet worden omgegaan met huisvesting voor arbeidsmigranten? Wat is de visie van de verschillende partijen op de lokale democratie? Welke acties moeten er worden ondernomen om drugscriminaliteit tegen te gaan? Onderwerpen die u als inwoner van gemeente Altena ook raken. Daarnaast leent het verkiezingsdebat zich er ook uitstekend voor om zelf als burger een kritische vraag aan de lijsttrekkers te kunnen stellen.

Het verkiezingsdebat zal plaatsvinden op D.V. vrijdagavond 16 november, aanvang 19:45 uur. Adresgegevens: MFA Vlechtwerk, Hooftlanden 1 te Werkendam