• Archieffoto Hallo Wereld

Hallo Wereld komt met 2e editie

GORINCHEM Zaterdag 22 september vindt de 2e editie van Hallo Wereld plaats. Na een groot succes vorig jaar, organiseert de Global Gemeente Gorinchem i.s.m. diverse wereldse initiatieven weer een culturele dag in en rond het Cultureel Café De Vijfzinnen. Dit jaar wordt de feestelijke opening verzorgd door wethouder Eelke Kraaijeveld. Hij trapt samen met Gorkumse fietskoerier af met een ludieke actie voor de bezoekers. Direct gevolgd door muzikaal optreden van het Afrikaans koor Niyah Ubuntu.

Er staat nog veel meer op het programma, want diverse stichtingen zullen verhalen over hier en daar. Maar er zijn ook workshops, proeverijen en een demo Capoeira. Laat je meevoeren naar andere continenten, beweeg, ervaar en geniet. Voor kinderen is er een super leuke workshop totempaal maken en textiel wereldwijd. Matzy van Harten neemt de kinderen even mee de wereld over. Heb je textiel of borduurwerk uit andere werelddelen, neem het mee om te vergelijken. Kom langs en ga op de foto met Oenny bij de Unicef kraam. Of zet de VR bril op en je bent even in een ander land.

Kortom, kom naar Hallo Wereld en ga even mee de wereld over op zaterdag 22 september van 11.00 tot 16.00 uur in Cultureel Café de Vijfzinnen in Gorinchem. Meer informatie via Facebookpagina Millennium Gorinchem, evenement 2e Hallo Wereld of mail info@metanika.nl.