• Persfoto Skinansie

Hardland en Skinansie in PoGo

GORINCHEM Het gaat zaterdag 16 maart aardig stormen in Podium Gorcum aan de Grote Haarsekade 120 met de bands Hardland en Skinansie. De laatste band is van eigen bodem en heeft zangeres Helga Buitelaar als frontvrouw. De band speelt covers van Skunk Anansie, terwijl Hardland het zoekt in een breed repertoire covers die de hele periode tussen 1970 en 1990 beslaat. Zaal open 21.00 uur, aanvang eerste band 21.30 uur.

Bijzonder Plug In Cafe

GORINCHEM Het belooft een heel spannend Plug In Cafe te worden zondag 17 maart met The Driftstitches en Floqheart.Het Plug In Cafe opent de deuren aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem om 15.00 uur, de eerste band begint een half uur later. De toegang is gratis.

Meng een Hamburgerrock en MacDonals-punk door elkaar en je hebt de agressieve punkrock van de nog jonge Gorcumse band The Driftstitches. De inspiratie vinden de vier leden namelijk tijdens de wekelijkse repetities met tussendoor een bezoek aan de hamburgertent, waar de nummers verder worden doorgenomen. De sound is dan ook heel opmerkelijk en tamelijk uniek. De band bestaat uit: Thomas Wildschut (zag, gitaar), Cas Kremers (gitaar), Finn van Heemskerk (bas) en Ivo van Luijk (drums).

Meer ervaring heeft Floqheart, een coverband met de roots in de Alblasserwaard. Het repertoire dat de bandleden op het podium brengen staat garant voor een swingende avond. Zangeres Yolanda is in staat nummers van Anouk, Ilse de Lange en nog veel meer topartiesten op een spetterende manier voor het voetlicht te brengen.