• HV 0385

    MacBook

Hartsvrienden in De Nieuwe Doelen

GORINCHEM Ook in maart staan er weer een aantal leuke theatervoorstellingen op het programma. Voorstellingen met bekende acteurs. Op dinsdag 17 maart staat de musical 'Hartsvrienden' op het programma met o.a JimBakkum, Yes-R en Guido Spek. Let op: deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland voor woensdag 14 januari. Op zaterdag 21 maart staat de bekende cabaretier Jandino Asporaat in Schouwburg De Nieuwe Doelen. Er zijn voor deze show nog maar een aantal kaarten beschikbaar. Voor meer informatie en reserveren: www.denieuwedoelen.nl.

Hartsvrienden

'Hartsvrienden' vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Het lot herenigt ze in hun volwassen leven. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. De spanningen lopen echter hoog op wanneer de broers verliefd worden op dezelfde vrouw, met aangrijpende gebeurtenissen tot gevolg.Humor en emotie komen samen in een unieke en moderne interpretatie van het oorspronkelijke verhaal. Nu met een bijzondere en verassende sterrencast. Met onder andere JimBakkum, Guido Spek & Yes-R.

Hartsvrienden is gebaseerd op de musical Blood Brothers. De musical Blood Brothers is al jaren een ongelooflijk succes in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Amerika, met meer dan 15 miljoen bezoekers. De musical ontving vele prijzen, waaronder drie Olivier Awards.

Jandino Asporaat

Na afloop van de voorstelling van Jandino Asporaat is er een heuse Salsa Afterparty in het Theatercafe georganiseerd door ZoukDushi! De Salsa Afterparty is gratis voor de bezoekers aan de voorstelling maar kan ook zonder de voorstelling bezocht worden. Op de avond zelf worden daarvoor kaarten a € 7,50 verkocht aan de kassa na afloop van de voorstelling vanaf 22.30 uur.