Het internet op! in de Bibliotheek AanZet

GORINCHEM Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Steeds meer instanties vragen om zelfstandig zaken online te regelen. Dit en het zoeken van informatie op internet is niet voor iedereen gemakkelijk. Voor wie niet handig is met computers, is dit een grote stap. De Bibliotheek AanZet organiseert daarom vanaf november 2015 op een vaste dag in de week in Gorinchem, Bibliotheek Gorinchem aan de Groenmarkt 1, de internetcursus voor digibeten: Het internet op!.

De Bibliotheek AanZet presenteert de minicursus Het internet op! om mensen te bereiken die nog nooit op internet zijn geweest en hen te helpen met de eerste stappen op het web. In november start de cursus voor digibeten onder andere in Gorinchem, Bibliotheek Gorinchem aan de Groenmarkt 1.

Deelnemers worden één op één begeleid door maatschappelijke stagiairs uit het voorgezet onderwijs, die vooraf een training hiervoor krijgen. De kosten zijn € 1,50 per les (60 minuten). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden in de bibliotheek, via telefoonnummer 078 620 55 00 of per e-mail nscheijgrond@debibliotheekaanzet.nl.