• Het KLEIN Toneel

Het KLEIN Toneel speelt Sint gaat naar school

GORINCHEM Het KLEIN Toneel is een productiehuis uit Dordrecht, dat sinds 1999 garant staat voor verrassende theaterproducties. Dit zijn repertoirestukken, eigen bewerkingen van bestaande stukken of nieuw eigen materiaal.

Op zondagmiddag 25 november 2018 speelt Het KLEIN Toneel de voorstelling Sint gaat naar school in Theater Peeriscoop. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. Kaarten voor Sint gaat naar school kosten € 9,- per stuk exclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.hetkleintoneel.nl. De voorstelling op 25 november begint om 14.00 uur in Theater Peeriscoop. De foyer is een uur voor aanvang geopend. Voor de kleintjes staat ranja klaar en natuurlijk is er ook wat lekkers.

Zolang Sint zich kan herinneren deelt hij op zijn verjaardag cadeaus uit. Wanneer hij op een basisschool schoenen aan het vullen is, wordt hij nieuwsgierig. Hoe zou het zijn om op school te zitten? Sint wil ook wel eens nieuwe dingen leren en op het schoolplein spelen. Hij gaat naar school! Maar waar Sint geen rekening mee heeft gehouden is dat hij ook op 5 december gewoon naar school moet, terwijl in heel Nederland alle kinderen vol verwachting uit kijken naar zijn komst…