Hippiefestival komt er weer aan

GORINCHEM Bijna is het zover: het hippiefestival komt er weer aan! In het eerste weekend van juli is Buiten de Waterpoort weer omgedoopt tot hippiedorp. Een weekend van ontmoeten, genieten van de bandjes, dansen en spelen. Busjes bewonderen en kraampjes langsgaan.

Op vrijdag 3 juli begint het 's avonds met een ode aan The Who (Band of Confusion) en aan The Doors (D'n Doars) in de grote tent. Zaterdag gaat het buitenprogramma om 13:00 uur van start. Vele (gelegenheids)bands uit Gorinchem en daarbuiten laten hippiemuziek horen. Om 20:00 uur sluit de bar buiten en gaat het door in de grote tent met een dansbare ode aan de hippietijd van M-Bush. De band van René Ederzeel heeft een aantal muzikale gasten uitgenodigd om mee te komen zingen. Zondag wordt er verder gefeest met buitenoptredens van 13:00 uur tot 20:00 uur.

De toegang tot dit festival is gratis. Voor de tentfeesten wordt wel entree gevraagd. Die entree bedraagt 7 euro. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten: www.hippiefestival.nl