• GP Foto

Hippiefestival terug naar de basis

GORINCHEM Na twaalf jaar is het Hippiefestival niet meer weg te denken uit Gorinchem. Nog steeds kleinschalig; een familie- en vriendenfeestje. De kring is wel wat groter geworden, maar het gevoel blijft hetzelfde.

De dertiende editie van het Hippiefestival vindt plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli. 2019 is het jaar dat Woodstock 50 jaar geleden is. Met het optreden van de Woodstock Tribute Band op vrijdagavond in de tent wordt daar nog eens extra bij stilgestaan.

Met optredens van Janis' Pearls, Parasoul en Farstreet gaat het Hippiefestival terug naar de basis. Rock Bottom staat garant voor een spetterende opening van het festival en Circus Rens - The Meatballs deluxe hippie edition zorgt is een knallende uitsmijter. Wat verder te zien en te horen is, lees je in de special die bijgesloten is bij destadgorinchem.nl van dinsdag 2 juli en op www.hippiefestival.nl

Op het Hippiefestival is meer te doen dan luisteren naar muziek uit de hippiejaren. Er zijn ook tientallen hippiebusjes te bewonderen en natuurlijk is er ook weer een hippiemarkt met diverse kraampjes en foodtrucks.

Het Hippiefestival vindt plaats Buiten de Waterpoort in Gorinchem.