Horeca ontmoet elkaar

GORINCHEM Op maandag 17 juni is er overleg Horeca Gorinchem. Dit overleg is bedoeld voor alle horeca-ondernemers in de stad, of ze nu lid zijn van Koninklijke Horeca Nederland of niet. Ook is er een vertegenwoordiger uit het college van B&W aanwezig. Het thema is 'Gastheer van de samenleving', dat is wat de Gorcumse horeca wil uitstralen.

Bianka den Breejen, Marco Uijterlinde, Ed Ligthert en Marcel Barth van de Gorcumse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hebben het initiatief genomen voor deze bijeenkomst. In een informele setting wordt er gesproken over de samenwerking tussen de horeca en de gemeente Gorinchem. Daarbij wordt er uiteraard ook gekeken naar de actualiteiten en ontwikkelingen in Gorinchem. De bijpraatsessie vindt plaats op 17 juni van 14.00 tot 16.00 uur in Café 't Uiltje. Horecaondernemers hoeven zich alleen even aan te melden: gorinchem@khn.nl.

Het thema 'Gastheer van de samenleving' vraagt zowel vanuit de horeca als de gemeente voor een belangrijke inspanning en verantwoordelijkheid. Bianka den Breejen: ,,Daarnaast zijn wij ook vooral benieuwd wat jij vindt en waar wij ons als bestuur van KHN Gorinchem hard voor moeten maken. We willen met alle horeca in gesprek over de manier waarop wij samen over de juiste punten met de gemeente in gesprek kunnen gaan."