Informatiebijeenkomst Energiebesparing in Arkel

ARKEL Maandag 24 juni verzorgt de gemeente Molenlanden in samenwerking met het Regionaal Energieloket een informatiebijeenkomst over energiebesparing en duurzame energie speciaal voor de inwoners van Arkel. De leden van de Dorpsraad Arkel steunen dit initiatief van harte.

Het Regionaal Energieloket zal dan de resultaten van de Energiescans presenteren die zijn uitgevoerd voor een verschillend aantal koopwoningen in Arkel en is er gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken waar verschillende partijen met informatie en materialen aanwezig zijn en waar belangstellenden terecht kunnen met al hun vragen. Ook huurders zijn welkom.

Op de informatiebijeenkomst wordt het aanwezige publiek gericht geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn om de woning in logische stappen te verduurzamen. Dit kan al met simpele middelen en tegen een beperkte investering. De adviesrapporten van de voorbeeldwoningen kunnen na de informatiebijeenkomst worden opgevraagd via het Regionaal Energieloket. Tijdens de bijeenkomst wordt er ook een aanbod gepresenteerd van kortingen op diverse duurzaamheidsmaatregelen.

De bijeenkomst begint om 19.00 uur. De presentatie van het Regionaal Energieloket vangt om 19.45 uur aan. Voor en na deze presentatie kan de duurzame markt bezocht worden. Kijk voor het volledige programma en deelnemers op: www.dorpsraadarkel.nl/project/duurzaam-arkel