• Jenaplanschool Gorkum

Inloopochtend Jenaplan Gorkum

GORINCHEM Op donderdag 23 november organiseert de Jenaplanschool Gorkum een inloopochtend, voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun peuter.

Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken hoe het er op een gewone ochtend aan toe gaat op de Jenaplanschool. Een kijkje nemen in de (onderbouw)klassen, zien hoe op het plein wordt buiten gespeeld, een praatje maken met andere ouders: het is op de inloopochtend allemaal mogelijk. Peter Vroone, directeur, is aanwezig om ouders en kinderen te woord te staan.

Daarnaast bestaat er gelegenheid om kennis te maken met De Kinderkamer, sinds dit schooljaar vaste partner van de Jenaplanschool. Binnen de muren van de Jenaplan biedt De Kinderkamer voor- en naschoolse opvang, vakantieopvang en opvang schoolvrije dagen. Op regelmatige, maar ook op flexibele basis. De centrale kuil van de school is daarvoor afgelopen zomer compleet gerenoveerd. Locatiemanager Janneke Peek: ,,De Kinderkamer streeft naar het creëren van passende buitenschoolse opvang voor de kinderen van de Jenaplanschool, met een vertrouwde sfeer, veel gelegenheid om buiten te spelen, te ontdekken en talenten te ontwikkelen. Met alle ruimte om zich te vermaken zoals ze zelf willen."

De inloopochtend vindt plaats op donderdag 23 november van 9.00 tot 12.00 uur. Vooraf een afspraak maken is niet nodig, kom gewoon langs wanneer het je uitkomt. En neem vooral je kind(eren) mee, want daar gaat het uiteindelijk om. Bij vragen vooraf kun je bellen met Peter Vroone, 0183-690571 of kijk op de website: www.jenaplangorkum.nl .