• sgarevenementenhal2.jpg
    Evenementenhal aan de Franklinweg in Industrieterrein Oost II

    Janus Visser

Inschrijven mogelijk voor NK Woningstofferen in Gorinchem

GORINCHEM Over een maand vindt het NK Woningstofferen (10, 11 en 12 oktober) plaats in Evenementenhal Gorinchem. Het kampioenschap wordt gehouden tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter. Het is op dit moment nog mogelijk voor geïnteresseerden om zich in te schrijven voor deze wedstrijd.

Professionals op het gebied van woningstofferen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het NK en zo de waardering en bevestiging te krijgen van hun expertise. Tijdens het NK Woningstofferen wordt een opdracht verstrekt die bestaat uit drie delen. Het eerste deel is een voeroppervlak van circa 122 cm x 244 cm waarop een combinatie van een strokenvinyl en tapijttegel decoratief wordt geïnstalleerd.

Het tweede deel is een vloeroppervlak van circa 122 cm x 244 cm waarop een combinatie van Marmoleum en een gevlokt tapijt decoratief wordt geïnstalleerd. En als laatste moet de deelnemer op een paneel waarop zowel Marmoleum als een projectvinyl aanwezig is, (thermisch) lassen uitvoeren.

Deelnemers aan het NK Woningstofferen in Gorinchem kunnen deelnemen op verschillenden dagen en tijdstippen. Het exacte wedstrijdschema is te vinden op http://booking.evenementenhal.nl/nl/parket-woninginrichter/blog/501. Op deze site kunnen belangstellenden zich ook inschrijven.

VPWI Gorinchem

Het NK Woningstofferen is onderdeel van Vakdagen Parket & Woninginrichter. De vakbeurs is jaarlijks goed voor ruim 8.000 bezoekers. Het is daarmee een platform met een groot bereik en daarnaast de enige Nederlandse vakbeurs in deze sector. In 2016 vindt het driedaagse evenement plaats op 10, 11 en 12 oktober.