• Danny van der Meulen
  • Danny van der Meulen

Inschrijving Rotary Santa Run gestart

GORINCHEM Meedoen met de Rotary Santa Run? De ludieke loop, waarbij zo'n 1.200 enthousiaste kerstmannen, -vrouwen en kinderen rennen of wandelen voor het goede doel, komt er weer aan. Op zaterdag 22 december vanaf 10.30 wordt alweer de 11e Rotary Santa Run georganiseerd vanaf de Grote Markt in de Gorinchemse binnenstad. Ook meedoen? De online inschrijving is geopend!

Direct na het sinterklaasfeest, op donderdag 6 december, zijn de kerstmannenpakken ook te koop of af te halen bij de 5 verkooppunten. En dus nu al online te reserveren, via gorinchem.rotarysantarun.nl.

Met de aanschaf van een kerstmannenpak van € 10,- krijg je het startbewijs om mee te mogen doen met de Rotary Santa Run. Er zijn pakken in 3 soorten: voor volwassenen met broek, en voor kinderen (tot 1.35m) met broek of als kerstjurkje. De vijf verkooppunten zijn: Bruna, Piazzacenter; Plus Elbert v/d Doel, Wiardi Beckmanplein; Primera Arkelstraat, Arkelstraat; Primera Groot, Winkelcentrum Hoog Dalem; Extra Running, vh Run2Day, Langendijk

Meedoen aan de Rotary Santa Run is fun, maar daarnaast ook van groot belang voor de goede doelen waar de opbrengst naartoe gaat. De opbrengst, die minimaal € 20.000 zal bedragen, wordt verdeeld onder de Nierstichting, Voedselbank Gorinchem en lokale sport- en (re)creatieve clubs. Het is dit jaar voor het eerst dat naast de sportclubs ook de muziek-, toneel- en andere recreatieve clubs (die met de grootste groep meelopen) meedingen naar de fantastische geldprijzen. Heeft je vereniging zich nog niet aangemeld? Het aanmeldformulier staat op: gorinchem.rotarysantarun.nl /sportverenigingen-cultuurclubs/.

De Stad Gorinchem is mediapartner van Rotary Santa Run. Daarom organiseren we een gave winactie waarbij we 5 pakken / deelnamebewijzen weggeven. Om te winnen beantwoord je de vraag: voor de hoeveelste keer vindt de Rotary Santa Run in Gorinchem plaats? Vul in op de website van De Stad Gorinchem. In de krant van 11 december maken we bekend wie de winnaars zijn!

Volg Santa Run Gorinchem ook op Facebook: facebook.com/santarungorinchem. Je pak online reserveren kan op gorinchem.rotarysantarun.nl/inschrijven.