Inspiratiebijeenkomst MBO Gorinchem

GORINCHEM MBO Gorinchem houdt dinsdag 10 oktober een leuke, inspirerende bijeenkomst voor ouders en hun zoon of dochter, die dit jaar eindexamen doet. Onderwijspedagoog Peter Beschuyt neemt de aanwezigen mee in de wereld van talenten en hoe die een rol spelen bij het maken van duurzame loopbaan- en levenskeuzes. Om duurzame keuzes te maken, is het belangrijk om je ten volle bewust te zijn van je talenten. Doen waar je goed in bent en wat je graag doet, geeft energie. Die energie is nodig om je verder te ontwikkelen, om ondernemend te zijn, om vol te houden als het wat lastiger gaat en om een positief zelfbeeld op te bouwen.

Tijdens deze presentatie krijgen ouders en leerlingen handvatten om bij zichzelf en bij hun kinderen talenten te vinden. Hoe ontwikkelen talenten zich en welke omgeving past daar het beste bij? Ten slotte wordt stil gestaan bij die zaken waar iemand écht niet goed in is en wat je daarmee kunt doen. Want die zijn er natuurlijk ook.

Voor en na afloop van de bijeenkomst zijn de loopbaanadviseurs van MBO Gorinchem aanwezig en wordt het mbo opleidingenboekje uitgereikt. De inspiratiebijeenkomst is van 19.30 uur tot 20.30 uur en vindt plaats bij MBO Gorinchem aan de Mollenburgseweg 82 in Gorinchem. Inloop vanaf 19.00 uur; start presentatie 19.30 uur.

Peter Beschuyt is onderwijspedagoog en werkt als coach voor Kessel & Smit, the learning company. Hij ondersteunt scholen en organisatie bij verandervraagstukken. Voornamelijk rond de thema's talent, ontwikkeling en vitaliteit op het werk. Hij is in het bijzonder geboeid door het samengaan van mentale en fysieke gezondheid voor een plezierig, zinvol en productief leven.