Interactieve leestafels voor poliklinieken Beatrixziekenhuis

GORINCHEM In de poliklinieken van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem staan sinds kort enkele interactieve leestafels. Hiermee biedt het ziekenhuis patiënten een aangename en zinvolle tijdsbesteding tijdens het wachten op hun afspraak. Naast ontspanning door middel van spelletjes of lectuur kunnen patiënten folders, nieuws over het Beatrixziekenhuis en informatie over ziektebeelden lezen. Op termijn is het ook mogelijk om een patiënttevredenheidsonderzoek in te vullen.

De interactieve leestafels zijn mogelijk gemaakt door de stichting Vrienden van Beatrixziekenhuis. Zij ontvingen van diverse bedrijven, waaronder Visscher Autobedrijven uit Gorinchem, een donatie. ,,We waarderen het enorm dat bedrijven ons op deze manier willen helpen", zegt Dick van Zanten, bestuurslid van de stichting. ,,Als stichting willen we patiënten en bezoekers van het Beatrixziekenhuis een zo aangenaam mogelijk verblijf bieden. Deze interactieve leestafels dragen hier positief aan bij, omdat het patiënten ontspanning biedt tijdens hun bezoek."

De Stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis voorziet in projecten die gericht zijn op het verbeteren van het welbevinden en welzijn van patiënten en bezoekers van het ziekenhuis. Voor meer informatie, eerder gerealiseerde projecten en de huidige wensenlijst: kijk op www.vriendenvanhetbeatrixziekenhuis.nl of bel Rivas Zorglijn 0900-8440.

Fotobijschrift:

Dick van Zanten, bestuurslid van de stichting Vrienden van Beatrixziekenhuis, neemt de interactieve leestafels op de polikliniek van het Beatrixziekenhuis in gebruik.