• Frits en Sandra wonnen 25.000 euro.

    Roy Beusker
  • Otto en zijn gezin wonnen 12.500 en de auto.

    Roy Beusker
  • Charlotte en Roel wonnen 50.000 euro.

    Roy Beusker

Inwoners Gorinchem winnen 225.000 euro bij Postcode Loterij

GORINCHEM Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 4207 TR (Prozastraat) in Gorinchem. Op deze postcode is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Donderdag werden zij verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (5 winnaars)
- 12.500 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Otto (51) wint 12.500 euro en de BMW: ,,Ieder jaar gaan mijn vrouw en ik samen met de kinderen met de auto op vakantie naar Frankrijk. De kinderen hebben nog nooit gevlogen en daar gaan we met dit bedrag verandering in brengen. Ook zijn we superblij met de BMW. Mijn dochter Joyce is bezig met rijlessen en mag bijna afrijden. Ze kan niet wachten tot de auto bij ons op de oprit staat."

Frits (58) en zijn vrouw Sandra (58) winnen beiden 25.000 euro. Frits is blij verrast: ,,Mijn roots liggen in Indonesië, maar het is ons nooit gelukt om daarnaartoe te reizen. Met deze geldprijs kunnen we eindelijk mijn familie daar opzoeken. We hebben vijf zoons en die mogen natuurlijk mee!"

Charlotte (61): ,,Ik ben samen met mijn man Roel echt verliefd op Curacao. Onze tuin hebben we helemaal in tropische sferen ingericht, maar nu kunnen we weer écht naar de tropen. Daar kijken we enorm naar uit."

De uitzending van de uitreiking in de Prozastraat in Gorinchem is op 8 juni te zien bij En tegen 100' op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.